BakxFixit helpt u bij al uw computerreparaties en -problemen.

Met ruim 25 jaar ervaring als professional in de computerbranche lossen wij uw computerproblemen snel op. Ons bedrijf is gevestigd in de nabije omgeving van 's-Hertogenbosch.

Neem vrijblijvend contact op voor een snelle oplossing, zodat u weer plezier heeft van uw computer.

BakxFixit biedt u de volgende diensten aan:

Wij hanteren de tarieven voor alle diensten en computerreparaties voor particulieren:

  • 1ste uur 60,00 Euro * ('s-Hertogenbosch)
  • Elk volgend kwartier 15,00 Euro
  • (her) installatie Windows inclusief software en drivers 85,00 Euro

*) Voorrijkosten buiten 's-Hertogenbosch 0,45 Euro per KM


Reparatie computer of pc

Ondanks dat er kwalitatief geen slechte computers meer worden gemaakt, kan het voorkomen dat onderdelen in uw computer defect gaan. Door ruim 25 jaar ervaring in het opsporen en repareren van computers weten wij uw computerproblemen snel te vinden en te repareren. Op deze manier kunt u snel en met plezier gebruik maken van uw computer.

BakxFixit verzorgt professioneel en servicegericht de reparatie van uw computer of pc .Installeren van ADSL, (kabel)internet/glasvezel of draadloos netwerk

Bijna elk huishouden in Nederland heeft een (kabel)internet, ADSL of glasvezelverbinding. Voor het flexibel gebruik maken van uw verbinding kunt u er voor kiezen deze verbinding draadloos te maken. Door uw netwerk draadloos te maken kunt u deze uitbreiden in - en om het huis. Geen last meer van draden door de woonkamer.
Wilt u onbeperkt gebruik maken van internet in - en om uw huis? Problemen met het installeren van uw ADSL- of internetverbinding? Draadloos netwerk installeren?

Bakxfixit.nl kan voor u de volledige installatie en configuratie verzorgen.Uitbreiden geheugen, hardware, etc.

Omdat u zware software gaat gebruiken, kan het voorkomen dat uw computercapaciteit te kort komt. Door een simpele ingreep zoals het plaatsen van meer geheugen of een snellere SSD schijf kunt u het probleem eenvoudig oplossen.
Ook door de ontwikkeling van grote grafische applicaties zoals games is een eenvoudige videokaart vaak niet meer voldoende om een ​​correcte weergave te krijgen. Door een upgrade van de videokaart is het vaak weer mogelijk om met veel plezier weer gebruik te maken van uw computer.Verwijderen van virussen of spyware

Een computervirus is een vorm van schadelijke software (malware). Het is een computerprogramma dat zich in een bestand kan nestelen (bijvoorbeeld in bestanden van uw besturingssysteem). Computervirussen zijn consistent voor uw computer die schijfruimte en computertijd in beslag wil nemen. Uw computer wordt traag en sommige gevallen kan een virus meer schade aan uw computer aanrichten door het beheer over te nemen (hacken). Hierdoor kunnen voor u belangrijke bestanden worden verspreid en (voor u) gevoelige gegevens worden verspreid.
Spyware is de naam voor computerprogramma's (of delen daarvan) die informatie verspreidt over een computergebruiker en deze doorstuurt naar een externe partij. Het doel van spyware is meestal om geld te verdienen. De term komt van het Engelse woord spy, dat spion betekent, en het achtervoegsel ware, dat aangeeft dat het om software gaat.

Bakxfixit.nl kan u helpen om uw computer virus en Spyware vrij te maken.
Ook kunnen wij u advies geven over het voorkomen dat uw pc opnieuw wordt geïnfecteerd met dit soort software.Opschonen computer of pc

Heeft u een trage PC? Ruimtegebrek op de harde schijf? Veel mensen houden geen rekening met het regelmatig opschonen van de computer. Alles wat u zoekt op internet (alle bezochte pagina's) en elk detail dat u op uw computer bewaard, opslaat en installeert wordt ergens op uw computer bewaard. Vaak zorgt een trage computer voor veel frustratie.

Bakxfixit.nl zorgt ervoor dat u weer geruime tijd zorgeloos kunt werken op uw computer.
BackUp kostbare gegevens zoals foto's en documenten

Hoe vaak hoort u niet van vrienden en kennissen dat ze kostbare digitale foto's en zijn documenten kwijtgeraakt zijn doordat de pc is gecrasht. Tegenwoordig zijn er eenvoudige en goedkope oplossingen waarmee u zelf op een eenvoudige manier uw kostbare data veilig kunt stellen.

Bakxfixit installeert uw programma's en legt op een begrijpelijke manier uit hoe u zelf uw belangrijke gegevens veilig kunt stellen.Advies bij aanschaf hardware of software

Wekelijks krijgt u reclame via de email met prachtige aanbiedingen. 64 Bit,I5, I7, Serial ATA, Windows 11, 24 inch HD, SSD etc.
Als consument is het bijna onmogelijk om een ​​keuze te maken. De belangrijkste vraag is dan ook: Waar gaat u uw computer voor gebruiken?

Bakxfixit.nl kan u adviseren waar u op moet letten en welke verschillende technieken u kunt gebruiken.
pc repareren

© Bakxfixit.nl | Tel:06-30191608 | KVK:17229422 | Engelen
Algemene voorwaarden